Torkos Tipp - Várároljunk együtt, olcsóbban
Kiemelt (7) Budapest (8)
Budapest Pest megye Békéscsaba Debrecen Eger Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Salgótarján Szeged Szekszárd Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

Kosmodisk Classic és nincs többé hátfájás! Gerincbántalmi segédeszköz budapesti átvétellel vagy akár kiszállítva 14.990 Ft helyett 3.400 Ft-ért!

Kedvezményes ár: 3400 Ft
Eredeti ár: 14990 Ft
Kedvezmény: 77 %
Az ajánlat lejár:
0 Vásárlás
Minimum vásárló: 1
Mennyi eladható: Korlátlan

Ha fáj a hátad, a legalapvetőbb mozdulatok is kész kínszenvedéssel érhetnek fel! A Kosmodisk folyamatosan masszírozza a gerinckörnyéki izmokat, miközben a ruha alatt teljesen észrevétlen! Használatával csökkenhet, sőt, akár teljesen megszűnhet a fájdalom, ismét könnyedebbé válhat a mindennapos mozgás. Egyszerű és kényelmes gyógymód, ha gyakran szenvedsz a derék-, váll-, nyak- és hátfájástól, ráadásul mellékhatásai sincsenek, mivel sem mágnest, sem semmilyen kiegészítő energiaforrást nem tartalmaz. Úgy masszíroz, és stimulál, hogy a test saját energiáját felhasználva hőt termel, így serkenti a véráramlást, és ellazítja az izmokat.

Kosmodisk a gerinc- és ízületi fájdalmak enyhítésére kifejlesztett eszköz. Formája révén akupresszúrás pontokat ingerel, ezáltal éri el a fájdalomcsökkentő hatást. Viselje naponta legalább 3 órán át, és jelentős javulást érezhet. Szakértők fejlesztették ki a gerinc és a hát fájdalmának enyhítésére, megszüntetésére. A segítségével a hátfájás akár 80%-kal csökkenthető. A fájdalom központjára hat, így enyhítve a kellemes érzést, miközben Ön dolgozik, sportol vagy éppen pihen. Hatékonysága formájában rejlik, így használatához nincs szükség semmilyen segédeszközre, működtetése nem igényel elemet vagy más energiaforrást. Hipoallergén műanyag bordáit úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön gerincének formájához. Ezen pontok kiképzésüknek köszönhetően enyhe nyomást gyakorolva ugyanúgy megtámasztják és masszírozzák az Ön gerincét, mint a csontkovács vagy a masszőr ujjai. Csomag tartalma: Gerincszakaszra helyezhető rész a teljes gerincoszlopra, Derékszakaszra helyezhető rész az alsó háti szakaszra, Használati utasítás! Legyen tehát fájdalommentes a hátad! Kosmodisk Classic és nincs többé hátfájás! Gerincbántalmi segédeszköz budapesti átvétellel vagy akár kiszállítva 14.990 Ft helyett 3.400 Ft-ért! Kuponra fel! Ja, és ha tetszett az ajánlat, lájkolj is légyszi! De, csak ha tényleg tetszett…

Beváltható: 2014.12.03. és 01.03. között.
A kiszállítás+990 ft. amit a kupon árával kell utalnod.

Elán Tánc- és Mozgásstúdió Csak átvételi pont!

1133 Budapest, Vág u. 19.

06703651743, 70/232 7777

A kupon beváltható:

Rendelés leadása a info@maishop.hu címen történik a számlázási adatok, szín és a kuponkód megadásával. A terméket rendelésed után szerdán és pénteken 15.00 és 18.00 Között tudod átvenni az 13. kerületben a beváltási idő kezdetével. Csak kinyomtatott kupon leadásával vehető át a termék. A terméket a Bodywork Beauty Kft Biz.A Kiszállítás 10 munkanap.

Eddig 863 968 359 Ft-ot
spóroltunk összesen
Adatkezelés ÁFF Dolgozz velünk! A kuponról Jelentkezz partnernek