Torkos Tipp - Várároljunk együtt, olcsóbban
Kiemelt (7) Budapest (8)
Budapest Pest megye Békéscsaba Debrecen Eger Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Salgótarján Szeged Szekszárd Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

Egészséges és egyszerű főzés! 6 részes Indukciós, rozsdamentes acél Peterhof edénykészlet kerámiabetétes serpenyővel budapesti átvétellel, vagy akár kiszállítva 10.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért!

Kedvezményes ár: 5990 Ft
Eredeti ár: 10990 Ft
Kedvezmény: 45 %
Az ajánlat lejár:
0 Vásárlás
Minimum vásárló: 1
Mennyi eladható: Korlátlan

Edényekre mindig szükség lesz, ez egy fontos szabály ha a konyháról és a főzésről beszélünk... A mai napig felfoghatatlan számunkra, hogy nagyanyáink hogyan voltak képesek számontartani a legkülönbözőbb konyhai kiegészítők számát és tárolási helyét. Egy biztos, mostantól minden egy helyen lesz ha megvásárolod mostani ajánlatunk tárgyát! Ráadásul nem csak egy olyan készletet kapsz, amiben szinte bármilyen ételt el tudsz készíteni, hanem egy olyan készletet, amiben egyszerűen tudsz finom és egészséges ételeket készíteni. Ezt jól kifőztük nektek! 6 részes Indukciós, rozsdamentes acél Peterhof edénykészlet kerámiabetétes serpenyővel budapesti átvétellel, vagy akár kiszállítva 10.990 Ft  helyett 5.990 Ft-ért!

Ez a készlet pontosan annyit nyújt amire neked szükséged van, se többet, se kevesebbet! A legkülönbözőbb méretű edények közül válogathatsz főzéskor kedvedre, legyen a feladat egy vacsora vagy az egész család ebédre való vendégül látása. A speciális kialakításnak és a 3 rétegű hőtároló talpnak köszönhetően a fazekak - lábosok oldala kevesebb hőt vesz fel, mint amennyit az alja, így az edények fala lehűti a felszálló gőzt. Ez a forráspont alatti főzési technika megőrzi az ételek vitamin és ásványi anyag tartalmát, ezért ezekben az edényekben jóval kevesebb olajjal, rövidebb idő alatt, ízletesebb és egészségesebb ételeket készíthet. Indukciós, kerámia, elektromos és gáztűzhelyen, vagyis bármilyen főzőlapon használható. Könnyen tisztítható, nem tapadnak le benne az ételek és nem gyűlnek össze az edények sarkaiban. Mosogatógépben is mosható. Kívánjuk, hogy finomabbnál-finomabb ételeket főzz és elégedetten simogasd meg a hasad az étkezéseket követően! A csomag tartalma: Fazék fedővel 6,5 literes (24 cm átmérőjű), Fazék fedővel 3,9 liter (20 cm átmérőjű), Serpenyő fedővel - 3,4 literes (24 cm átmérő, magasság: 7,5 cm).Ezt jól kifőztük nektek! 6 részes Indukciós, rozsdamentes acél Peterhof edénykészlet kerámiabetétes serpenyővel budapesti átvétellel, vagy akár kiszállítva 10.990 Ft  helyett 5.990 Ft-ért!

Beváltható: 2014.11.05. és 12.05. között.
Ha kiszállítást kérsz akkor
az még 990 ft. Amit a termék árával kell utalnod.

Elán Tánc- és Mozgásstúdió Csak átvételi pont!

1133 Budapest, Vág u. 19.

0670/6540795, 06703651743

A kupon beváltható:

Rendelés leadása a info@maishop.hu címen történik a számlázási adatok, szín és a kuponkód megadásával. A terméket a leadott rendelésed után szerdán és pénteken 15.00 és 18.00 Között tudod átvenni az 13. kerületben a beváltási idő kezdetével. Csak kinyomtatott kupon leadásával vehető át a termék. A terméket a Bodywork Beauty Kft Biztosítja.

Eddig 855 777 119 Ft-ot
spóroltunk összesen
Adatkezelés ÁFF Dolgozz velünk! A kuponról Jelentkezz partnernek