Torkos Tipp - Várároljunk együtt, olcsóbban
Kiemelt (7) Budapest (11)
Budapest Pest megye Békéscsaba Debrecen Eger Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Salgótarján Szeged Szekszárd Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

Az eddigi legerősebb slag, Osztrák minőségben! A Straus Austria 22,5 méteres, gyorscsatlakozós rugalmas locsolócső+locsolófej ingyenes kiszállítással 12.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért!

Kedvezményes ár: 4990 Ft
Eredeti ár: 12990 Ft
Kedvezmény: 62 %
Az ajánlat lejár:
9 Vásárlás
Minimum vásárló: 1
Mennyi eladható: Korlátlan

A Straus Austria 22,5 méteres rugalmas locsolócsöve kétszer vastagabb, és ötször erősebb a korábbi változatoknál. Fogadjunk, hogy te is egy hagyományos slagot használsz kerted növényeinek öntözésére. A munka befejeztével pedig kínlódnod kell az összetekerésével, ráadásul szinte évenként cserélgetheted a repedezései miatt. Cseréld le elavult öntöző alkalmatosságodat a kényelmes, praktikus és könnyen tárolható kompakt, önmagától nyúló és zsugorodó locsolócsőre. Az eddigi legerősebb slag, Osztrák minőségben! A Straus Austria 22,5 méteres, gyorscsatlakozós rugalmas locsolócső ingyenes kiszállítással 12.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért!

Csak nyissad ki a csapot, és figyeld, ahogy ez a slag olyan nagyra nő, akár egy hagyományos kerti tömlő. Ha elzárod a vizet, a tömlő ismét összezsugorodik. Locsolhatod vele az egész kertet, vagy töltsd fel a kismedencét! Kompatibilis az összes hagyományos kerti locsolóval, és egészen 4 bar nyomásig használható! Nyisd ki a csapot, és a locsolócső automatikusan kitágul. Zárd el a vizet, és másodpercek alatt visszazsugorodik. A forradalmi locsolócső exkluzív dizájnja eltér az eddig megszokott locsolócsövektől. Ez a hihetetlen cső automatikusan hosszának háromszorosára tágul, és a kényelmes tárolás érdekében vissza is zsugorodik. Mindent tud, amit a hagyományos locsolócsövek! Sőt, annál sokkal többet, hiszen kis súlyú, kompakt, nyújtható, lehetővé teszi az erős vízsugarat, és nem törik meg. A locsolócső szuper erős, tartós, ugyanakkor rendkívül kis súlyú. Nem csavarodik, és nem törik meg. Automatikusan hosszának 3-szorosára tágul, ha a vizet beleengedik és automatikusan másodpercek alatt összezsugorodik, ha a vizet elzárják. Különleges, 2 az 1-ben kialakítású- erős gumi belső cső, és tartós nylon külső cső alkotja. Táguló hossza és extra széles átmérője miatt nagy nyomással távozik belőle a víz, így különösen alkalmas ablak és autómosáshoz, virágöntözéshez, pázsitlocsoláshoz. Az eddigi legerősebb slag, Osztrák minőségben! A Straus Austria 22,5 méteres, gyorscsatlakozós rugalmas locsolócső ingyenes kiszállítással 12.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért!

Beváltható: 2014.09.08. és 10.08. között.

Rugalmas, nem törik, nem csavarodik
- 5x erősebb és 2x vastagabb elődeinél
- Megbízható, osztrák gyártó
- 4 állású locsolófej
- Mérete használat közben, nyomás alatt: 22,5 m

Mai. S. kiszállítós kupon.

Budapest

06703651743

A kupon beváltható:

Megrendelésed névvel, címmel, telefonszámmal, és a kuponod mellékelve az info@maishop.hu címre kell leadnod. Kiszállítás a kupon beválthatóságától számított 10 munkanap. Tárgyrovatba kérlek írd bele, az akció nevét. A terméket a Bodywork Beauty Kft Biztosítja.

Eddig 848 464 019 Ft-ot
spóroltunk összesen
Adatkezelés ÁFF Dolgozz velünk! A kuponról Jelentkezz partnernek