Torkos Tipp - Várároljunk együtt, olcsóbban
Kiemelt (7) Budapest (7)
Budapest Pest megye Békéscsaba Debrecen Eger Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Salgótarján Szeged Szekszárd Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

A legprofibb készlet! Möller Germany 188 db-os szerszámkészlet, strapabíró kerekes, teleszkópos fém bőröndben budapesti átvétellel 49.990 Ft helyett 21.990 Ft-ért!

Kedvezményes ár: 21990 Ft
Eredeti ár: 49990 Ft
Kedvezmény: 56 %
Az ajánlat lejár:
0 Vásárlás
Minimum vásárló: 1
Mennyi eladható: Korlátlan

Alapvetően két féle férfit különböztethetünk meg az egyedfejlődés során. Vannak a szerszám mániások és vannak azok, akik egy csillagcsavarhúzó és egy kalapács segítségével – no és nem kevés, ámde hamar lankadó önbizalommal – bárminek nekilátnak, ami fúrás, faragás vagy szerelés. A jó hír ez esetben, hogy a szerszám mániások rajongani fognak ezért az ajánlatért, a „csillagcsavarhúzó-kalapács” típusnak pedig alapjaiban változik meg az élete, s új távlatokat fedez fel. Persze csak abban az esetben, ha beszerzitek a Möller Germany 188 db-os Szerszámkészlet, strapabíró kerekes, teleszkópos fém bőröndben budapesti átvétellel 49.990 Ft helyett 21.990 Ft-ért!

Mit is mondhatnánk… Nagy kofferbe jó pakolni!  De ezt inkább hagyjuk! Inkább folytatva a gondolatmenetet, akár szerszám mániás vagy, akár csak simán bátor – tudod, csillagcsavarhúzó és kalapács -, ne nagyon habozz! Az alábbiakban majd alaposan megtudhatod, hogy mi mindent rejt a koffer és mi mindenre jó a készlet.  Minden háztartásba (céghez, üzletbe, műhelyben) kellenek szerszámok. Ezekre a legapróbb dolgoknál is szükség lehet… Például meg kell húzni valamit, becsavarni egy csavart, kicserélni egy lemerült aksit, és sorolhatnánk még az extrémnek egyáltalán nem nevezhető helyzeteket.  Az ember élete során biztos tesz fel képet, szerel polcot, bútort, autót, csapot, cipőt... Hogy a cipő miét került a felsorolásba, azt ne kérdezzétek, mert cipőkanál nincs a készletben… Lehet persze megoldás a régi, a szülőktől elhozott, a "most csak ez kell" szerszám - amiről legközelebb kiderül, hogy nem jó a mérete - ha az még megvan, és nem vitted át a családtagoknak, nem kérte el ismerős... De mindegy is, száz szónak is egy a vége a szerszám mániások rajongani fognak ezért az ajánlatért, a „csillagcsavarhúzó-kalapács” típusnak pedig alapjaiban változik meg az élete! Legyen tiétek a Möller Germany 188 db-os Szerszámkészlet, strapabíró kerekes, teleszkópos fém bőröndben budapesti átvétellel  49.990 Ft helyett 21.990 Ft-ért!
A szett tartalma:
1.rekesz: 2 db műanyag szorító, 60  db anya és csavar készlet, mérőszalag, vízszintező, kalapács, vágókés, gyorsszorító fogó, saruzó fogó, szigetelőszalag, ragasztópisztoly.
2.rekesz: 14 db csavarhúzó, 6 db precíziós csavarhúzó, fázisceruza, 2x12 csavarbehajtó bit, Y csavarbehajtó, mágneses csavarbehajtó, ¼ colos behajtó nyél,csavarhúzó, imbuszkulcs, felszedő.
3.rekesz: 12 db dugókulcs ¼'', 17 db ½''dugókulcs, ¼'' T-kulcs, ½'' T-kulcs, toldók 50-130 mm, flexibilis toldó, gyertyakulcsok, behajtószárak ½'',1/4'', dugókulcs behajtó 150 mm.
4.rekesz: oldalcsípő fogó, állítható villáskulcs, vízpumpa fogó, kúpos fogó, kombinált fogó, 10 db csavar villáskulcs.

Beváltható: 2014.08.01. és 09.01. között.

Elán Tánc- és Mozgásstúdió Csak átvételi pont!

1133 Budapest, Vág u. 19.

0670/6540795, 06703651743

A kupon beváltható:

Rendelés leadása a info@maishop.hu címen történik a számlázási adatok és a kuponkód megadásával. A terméket a leadott rendelésed után szerdán és pénteken 15.00 és 18.00 Között tudod átvenni az 13. kerületben a beváltási idő kezdetével. Csak kinyomtatott kupon leadásával vehető át a termék. A terméket a Bodywork Beauty Kft Biztosítja.

Eddig 833 843 389 Ft-ot
spóroltunk összesen
Adatkezelés ÁFF Dolgozz velünk! A kuponról Jelentkezz partnernek