Torkos Tipp - Várároljunk együtt, olcsóbban
Kiemelt (7) Budapest (10)
Budapest Pest megye Békéscsaba Debrecen Eger Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Salgótarján Szeged Szekszárd Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Zalaegerszeg

Ez a kis torna igen jólesett… 3 alkalmas, alkalmanként 30 perces kismama vagy nyugdíjas átmozgató torna személyi edzővel 5.400 Ft helyett 2.700 Ft-ért!

Kedvezményes ár: 2700 Ft
Eredeti ár: 5400 Ft
Kedvezmény: 50 %
Az ajánlat lejár:
12 Vásárlás
Minimum vásárló: 1
Mennyi eladható: Korlátlan

Ez a kis torna igen jólesett… A nyugdíjasok biztosan emlékeznek még a tévétorna zenéjének kezdő sorai, míg a kismamáknak kifejezetten figyelmébe ajánljuk ezt a remek lehetőséget. Merthogy nem másról van szó mai ajánlatunkban, mint 3 alkalmas, alkalmanként 30 perces kismama vagy nyugdíjas átmozgató tornáról személyi edzővel 5.400 Ft helyett 2.700 Ft-ért!

Régebben az orvosok féltették a várandós nőket a mozgástól, azt gondolták, hogy árthat a magzatnak. Szerencsére ma már ez is megváltozott, mint oly sok minden a várandósság és a szülés körül. Rájöttek, hogy a terhesség alatt végzett torna hozzásegíthet a könnyebb, rövidebb vajúdáshoz és szüléshez, kisebb az esélye a császármetszésnek, gyorsabban felépül a mama a szülés után, és hamarabb visszanyeri eredeti formáját, alakját. A terhesség és a szülés egészséges, természetes folyamat, melyre testi adottságainál fogva minden egészséges nő alkalmas. A várandósság alatt számos testi problémával szembesülnek a kismamák. A testsúly növekedésével terhelődik a gerincoszlop, a medence és a lábak. Gyakoriak az izületi-, csípő- és hátfájdalmak. A pocaklakó növekedésével gyakoriak a légzési nehézségek. Mindezek olyan problémák, melyek testmozgással orvosolhatóak. A speciális gyakorlatok fejlesztik az állóképességet, a különlegesen igénybe vett izomcsoportokat (medence, hát, gát) erősítik, rugalmasabbá teszik. A torna csökkentheti a depressziót, szorongást, a mindennapi gyakorlatok javítják a vérkeringést, a kismamák jobban alszanak és egészségesebbnek érzik magukat. Élvezetes is, hiszen találkozhatnak más kismamákkal, megoszthatják problémáikat, érzéseiket, tapasztalataikat. Jó közérzetet ad, hiszen már tettél valamit a magad és babád egészsége érdekében. A jó közérzet idősebb korban is szükséges! Az elfáradt, elgémberedett izomzatnak sem árt egy kis speciális mozgás szakember segítségével, hogy aztán a végén mindenki elmondhassa:  Ez a kis torna igen jólesett… 3 alkalmas, alkalmanként 30 perces kismama vagy nyugdíjas átmozgató torna személyi edzővel 5.400 Ft helyett 2.700 Ft-ért! Tornára és kuponra fel! Ja, és ha tetszett az ajánlat, lájkoljatok is légyszi! De, csak ha tényleg tetszett…

 

Beváltható: azonnal, de június 30-ig le kell járni.

Törölköző, edzőruha biztosított.

H-P: 7-14.-ig. Szombat: 10-16.-ig.

High-Beauty torna

1195 Budapest, Üllői út 283

0670-427-7449

A kupon beváltható:

Bejelentkezés szükséges, 24 órával lehet a lefoglalt időpontot módosítani, különben felhasználtnak minősül. A kupon H-P: 7:00-14-ig, Szo:10-16:00 óra között vehető igénybe. A bérletet a megadott időpontig le kell járni!

Eddig 812 700 169 Ft-ot
spóroltunk összesen
Adatkezelés ÁFF Dolgozz velünk! A kuponról Jelentkezz partnernek